Loading...

Učitavanje

Ukratko o nama
ukratko
od 1993. godine

Lukenda Transport - Pouzdani partner za vaše transportne potrebe u prehrambenom sektoru te za farmaceutske proizvode

Dobrodošli u Lukenda Transport, vašeg pouzdanog partnera primarno u prijevozu prehrambenih proizvoda, uključujući voće, povrće i ribu te u prijevozu farmaceutskih proizvoda. S poslovnicama u Osijeku, Hrvatska i Horschingu, Austrija, nudimo profesionalne i prilagodljive usluge koje zadovoljavaju sve vaše transportne potrebe širom Europe.

Sve veća složenost današnjeg tržišta od svih sudionika zahtjeva iznimnu sinkronizaciju i pravovremenost reakcije - to je ono što našu djelatnost čini jedinstvenom, a ulogu u poslovnim procesima posebno bitnom.

Josip Lukenda
CEO
Razlozi
zašto odabrati

Zašto odabrati Lukenda Transport

Specijalizacija

Kao stručnjaci za prijevoz primarno prehrambenih proizvoda, a potom i farmaceutskih proizvoda, razumijemo posebne zahtjeve ovih industrija i pružamo usluge prilagođene vašim specifičnim potrebama.

Temperaturna kontrola

Naša vozila opremljena su naprednim sustavima za održavanje optimalne temperature tijekom prijevoza, osiguravajući kvalitetu i sigurnost vaših proizvoda.

Brzina i pouzdanost

S našom širokom mrežom partnera i iskusnim timom, garantiramo brzu isporuku i pouzdanost u svim fazama prijevoza.

Transparentnost

Naša Real Time Praćenje Pošiljke usluga omogućuje vam praćenje vaše pošiljke u stvarnom vremenu, pružajući vam potpunu kontrolu nad procesom prijevoza.

Lokalna prisutnost

S poslovnicama u Hrvatskoj i Austriji, osiguravamo lokalno znanje i podršku kako bismo vam pružili najbolju moguću uslugu.

Vrhunska usluga

Lukenda Transport pruža vrhunske usluge prijevoza koje su prilagođene vašim potrebama. Ne dopustite da vas konkurencija pretekne - kontaktirajte nas danas i osigurajte najbolju uslugu prijevoza u Europi.

Usluge
Naše usluge

Što nudimo

Osigurajte si pouzdanog partnera za prijevoz kamionima. Pošaljite nam poruku i saznajte više!

Hamag Bicro
ESIF
EU